یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

آشنایی با ابزار graphql

انتشار 19 بهمن 1398
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

آیا تا کنون واژه GraphQl به گوشتون خورده است ؟ آیا برای پروژه هایی که در آینده انجام می دهید مناسب هست یا نه !؟ در این مقاله به آشنایی با ابزار graphql میپردازیم و با ویژگی ها و مزیت های این زبان شما را آشنا خواهیم کرد.

آشنایی با ابزار graphql

GraphQL یکی از مدرن ترین روش های ساخت و پرس و جو API است، به بیانی دیگر یک روش برای گرفتن و ثبت اطلاعات از یک API است که یک زبان Query محسوب میشود و با استفاده از آن میتوانیم api های قابل توسعه تر و قدرتمندتری را نسبت به گذشته به وجود آوریم . درواقع همان کاری را که توسطREST  انجام میشود به صورت کامل تر و بهتر انجام میدهد. در کل به این صورت است که کلاینت دقیقا آن چیزی را که نیاز دارد از سرور درخواست میکند و از طرفی سرور در پاسخ به query کلاینت پاسخ مناسب را به صورت JSON ارسال می کند. نکته مهمی که وجود دارد این است که کلاینت دقیقا همان چیزی را که نیاز دارد درخواست می کند و فقط همان را در پاسخ دریافت می کند.این امر سبب میشود کار برای هر دو طرف ساده تر وبتوان کوئری های کاملتری می شه باهاش زد. همه این ها در یکrequest میرود و داخل یک response بر می گرداند. شما میتوانید graphql را تقریبا در تمام زبان ها و فریمورک ها مورد استفاده قرار دهید و با استفاده از آن در زبان مورد نظر api خود را ایجاد کنید . بنابراین این دوره محدود به زبان خاصی نیست و شما با یادگیری graphql میتوانید در زبان مورد نظر خود از آن استفاده کنید.

مزایا ی استفاده از GraphQL

1.سرعت توسعه

دیگر نیازی به مشخص کردن نیازهای داده در سمت سرور نیست ، از جمله اینکه کدام قسمت ها باید مدل ها را بکشند و قرار دهند. با GraphQL ، شما یک schema را تعریف می کنید ،به عنوان مثال ، اگر شما نیاز به تغییر خاصیتی دارید که در REST وجود ندارد ، باید کد سمت سرور را تغییر داده و آن تغییرات را روی مشتری منعکس کنید. در حالی که با GraphQL ، شما فقط یک ویژگی جدید را مستقیماً روی مشتری اعلام می کنید که در آن از داده ها استفاده می شود.

 2.عملکرد مستقل تیم های توسعه

توسعه API با GraphQl شرایطی را فرآهم می کند که چندین تیم درگیر در پروژه بتوانند به صورت همزمان کار کنند

3. استحکام ادغام

در سرور ، سوابق باید متناسب با نیازهای خاص درخواست ادغام یا غنی شوند و دوباره به عنوان JSON ارسال شوند و همین روند ادغام دوباره و دوباره برای هر نیاز جدید تکرار می شود. با GraphQL ، از آنجا که داده ها توسط یک طرح بیان شده اند ، توسعه دهندگان سمت سرور مجبور نیستند این روند را طی کنند. وقتی طرح خود را تعریف کردیدکاری در آینده ندارید.که باعث کاهش سطح برنامه های کاربردی هم از نظر اشکالات احتمالی و هم با نقض امنیت می شود.

4.عدم ورژن بندی API

GraphQl  شرایط جدیدی را برای توسعه API در اختیار توسعه دهنده قرار می دهد. از آنجایی که کلاینت تنها داده ای را که نیاز دارد درخواست می کند پس API توسعه داده شده با GraphQl انعطاف پذیری بالایی را ارائه می دهد.هیج ورژن بندی برای API وجود ندارد و افزودن fieldهای بیشتر، تاثیری در درخواست کاربر که از API استفاده می کند و نسخه API ایجاد نمی کند. توسعه دهنده دیگر چالشی برای مدیریت نسخه های مختلف API ندارد.  به همین دلیل API توسعه داده شده با GraphQl بدون تغییر نسخه آن تکامل می یابد.

مزایای بیشتری

GraphQL دارای چندین ویژگی مانند اشتراک ، کنترل دسترسی ، نظارت و یا مدیریت خطا است. سرور GraphQL می تواند خدمات مختلفی از جمله یک لایه حافظه پنهان ، قوانین مجوز و قابلیت ردیابی دسترسی را ارائه دهد. همچنین می توان چندین سرور را فدراسیون کرد تا به عنوان یک ارائه دهنده داده واحد ورود به سیستم عمل کنند. کتابخانه هایی مانند مشتری Appolo با اجرای هندل کردن خرابی مطمئن هستند که کد شما قوی است.

با ما با به روز ترین ابزارهای طراحی سایت آشنا شوید

 

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

چگونگی تاثیر شبکه های اجتماعی بر سئو سایت چگونگی تاثیر شبکه های اجتماعی بر سئو سایت مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

آموزش برنامه نویسی ios در اصفهان آموزش برنامه نویسی ios در اصفهان مقالات موبایل

پدیده تجارت

24 آبان 1396

چند ترفند برای جستجو بهتر در گوگل چند ترفند برای جستجو بهتر در گوگل مقالات سئو

پدیده تجارت

09 تیر 1397

چرا طراحی سایت در اصفهان اهمیت ویژه ای دارد؟ چرا طراحی سایت در اصفهان اهمیت ویژه ای دارد؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

14 اسفند 1395

آموزش تخصصی وردپرس اصفهان آموزش تخصصی وردپرس اصفهان مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

12 اسفند 1398

تبلیغات پاپ آپ چیست؟ تبلیغات پاپ آپ چیست؟ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

10 اردیبهشت 1399

بازی سازی اندروید به زبان ساده بازی سازی اندروید به زبان ساده مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

20 فروردین 1401

آموزش تخصصی Vue.js اصفهان آموزش تخصصی Vue.js اصفهان مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

25 شهریور 1398

رمز موفقیت برندهای قدرتمند رمز موفقیت برندهای قدرتمند مقالات برندینگ

پدیده تجارت

17 آذر 1392

طراحی ربات تلگرامی طراحی ربات تلگرامی مقالات موبایل

پدیده تجارت

18 آبان 1398

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها