یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

5 تاثیر اساسی اپلیکیشن ها در توسعه کسب و کار شما

انتشار 16 خرداد 1398
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

تاثیر اساسی اپلیکیشن ها در توسعه کسب وکار

با گذر زمان و رفتن دنیا به سمت تکنولوژی و استفاده ی بیشتر از گوشی های هوشمند، امروزه طراحی اپلیکیشن موبایل یکی از مزیت های کسب و کارها محسوب می شود چرا که ارتباط شما با کاربرتان بیشتر و بیشتر خواهد شد. در دنیای امروز اپلیکیشن ها تبدیل به کلید اصلی برای تبلیغات شده اند و قدرت مانور شما را خیلی سریع تر می کنند. وجود اپلیکیشن ها قدرت مشارکت کاربران را افزایش می دهد و باعث گسترش معاملات و حتی درآمدها می شود. در ادامه ی مقاله به تاثیر دقیق آن می پردازیم:

1_ نوتیفیکیشن ها

شاید شما هم دیده اید بعد از نصب هر برنامه ای تازه بر روی گوشی، یکسری پیام هایی برای تان ارسال می گردد و دقیقا همین پیام ها و یا همان نوتیفیکیشن ها، تاثیرات زیادی در تبلیغات و یا برندسازی شما دارد. ارسال پیام باعث حفظ مشتری می شود و به او اعلام می کند همیشه کنارشان هستید و آماده ی خدمت سانی، که این موضوع تاثیر روانی خیلی مثبتی دارد و باعث ایجاد یک حس خوب و تاثیرگذار می شود.

2_ تلفن های هوشمند

قبل از هر توضیح اضافه ای اجازه بدهید یک سوالی از شما بپرسم. چند نفر و می شناسید که تلفن همراه ندارند و یا تلفن همراه آن ها از نوع هوشمندش نیست؟ در حال حاضر همه ی افراد یک جامعه مجبور هستند که با تکنولوژی پیش بروند چرا که خیلی از کارها بدون استفاده از این تکنولوژی امکان پذیر نخواهد بود! حال تصور کنید شما از طریق این وسیله که اکثرا آن را دارا هستند و ارتباط خوبی هم با آن برقرار می کنند بتوانید روابط خوبی با کاربرتان ایجاد کنید و آن را از مشتری بالقوه تبدیل به مشتری وفادار کنید. چی بهتر از این می تواند باشد؟!

نمونه های اپلیکیشنی مثل اسنپ و یا دیجی کالا مورد های کسب و کار موفقی هستند که کاربران زیادی دارد. به طور مثال شما برای سفارش غذای مورد علاقه تان، با داشتن اپلیکیشن اسنپ فود دیگر نیازی به تماس تلفنی هم نخواهید داشت! کافی است با اپلیکیشن، غذای دلخواه تان را سفارش دهید و از طریق درگاه بانکی هزینه ی لازمه را پرداخت کنید. اپلیکیشن ها باعث صرفه جویی در زمان و انرژی ما می شوند و کار را سریع تر پیش می برند.

3_ بازاریابی

با طراحی اپلیکیشن ها امکان بازاریابی بیشتر و بهتر فراهم است چرا که فرصت دیده شدن بیشتری به شما می دهد و همچنین تنوع بازاریابی بیشتری را فراهم می کند. در جهان امروز، وفادارسازی مشتریان از اهمیت زیادی برخوردار است و باعث معرفی برند شما به دیگران می شود و این یعنی نوعی بازاریابی بدون اینکه مشتری وفادار شما متوجه این کار شود. به عبارتی دیگر او حس خوب خود را نسبت به برند شما با دیگران به اشتراک می گذارد که این کار سود بسیاری برای شما در آینده خواهد داشت.

از طرفی شما می توانید حتی مشتری که از دست داده اید یا از شما دور شده است را با پیامی، بودن تان را به آن یادآور شوید و حتی با پیشنهادهای ویژه آن را برگردانید.

4_ ارتباط بیشتر

یکی از مزیت های اپلیکیشن ها حفظ ارتباط با مشتری است. این موضوع در بازاریابی هم جایگاهی خاص است. ارتباط با مشتریان بالقوه امکان فروش و رشد را چند برابر می کند. اساس بازاریابی حفظ ارتباط درست با مشتری است. البته با پیامک و ایمیل هم می توان این ارتباط را ایجاد کرد ولی حفظ ارتباط از طریق اپلیکیشن باعث پیدا شدن مشتری های بالقوه ی شما می شود. گاهی به مناسب های مختلف می توانید تخفیف هایی را پیشنهاد دهید و آن را نوتیفیکشن کنید در این حالت مخاطبان هدف شما بیشتر به سمت تان خواهند آمد.

5_ ذخیره سازی داده ها

اپلیکیشن ها اطلاعات دقیقی را از مشتری ها به شما می دهد و این داده ها برای رشد کسب و کارتان بسیار ارزشمند است. از علایق، خواسته ها و مشکلات مشتریان به شما می گوید که این به نوع بازاریابی شما و خدمات تان جهت بهتری می بخشد. اپلیکیشن های موبایل می توانند سازمان ها را از روند آهسته و کند جمع آوری اطلاعات کاربران و تجزیه تحلیل آن ها، نجات دهند.

و در نهایت

پیشنهاد ما برای شما که در ابتدای راه اندازی کسب و کارتان هستید و یا بهره برداری بیشتر از کسب و کارتان را انتظار دارید در ابتدا دریافت مشاوره در این رابطه از کارشناسان شرکت  و همچنین در صورت نیاز, طراحی یک اپلیکیشن اندروید متناسب با شغلتان می باشد. می توانید خود یاد بگیرید و آن را پیاده سازی کنید و یا این کار  را به گروه تخصصی برنامه نویسی بسپارید که با خیالی راحت به بقیه ی بعد ها, تبلیغات و کارهای دیگر کسب و کار خود بپردازید و از سودآوری این کار نهایت لذت را ببرید. تیم حرفه ای پدیده ی تجارت آماده ی ارائه مشاوره و راهنمایی به شما عزیزان می باشد.

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

وایر فریم wireframe چیست؟ وایر فریم wireframe چیست؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

24 مهر 1396

طراحی نرم افزار اندروید برای شرکت ها در اصفهان طراحی نرم افزار اندروید برای شرکت ها در اصفهان مقالات موبایل

پدیده تجارت

30 شهریور 1396

طراحی سایت فروشگاه اینترنتی طراحی سایت فروشگاه اینترنتی مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

12 مهر 1396

رابط کاربری UI چیست؟ رابط کاربری UI چیست؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

04 بهمن 1396

نقش طراحی سایت در برندسازی آنلاین چیست ؟ نقش طراحی سایت در برندسازی آنلاین چیست ؟ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

15 فروردین 1396

طراحی اپلیکیشن خارق العاده اندروید طراحی اپلیکیشن خارق العاده اندروید مقالات موبایل

پدیده تجارت

28 شهریور 1396

چگونه ادمین یک پیج اینستاگرام بشویم ؟ چگونه ادمین یک پیج اینستاگرام بشویم ؟ مقالات شبکه های اجتماعی

پدیده تجارت

14 تیر 1399

چگونه در اندروید استودیو ListView سفارشی بسازیم؟ چگونه در اندروید استودیو ListView سفارشی بسازیم؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

15 اردیبهشت 1397

معرفی RatingBar و پیاده سازی آن در اندروید استودیو معرفی RatingBar و پیاده سازی آن در اندروید استودیو مقالات موبایل

پدیده تجارت

28 خرداد 1397

استانداردهای طراحی رابط کاربری (UI) در طراحی سایت چیست؟ استانداردهای طراحی رابط کاربری (UI) در طراحی سایت چیست؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

14 مهر 1393

دیجیتال برندینگ چیست؟ دیجیتال برندینگ چیست؟ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

07 مرداد 1398

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها