یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

5 ویدئوی حیاتی برای کسب و کار آنلاین شما

انتشار 16 اسفند 1396
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

در دنیای کسب و کار امروزی تبلیغات اینترنتی جایگاه خیلی ویژه‌ای پیدا کرده. ویدیو مارکتینگ یکی از تاثیر گذارترین روش های توسعه کسب و کار آنلاین شماست.

۵ ویدویی که شما برای بهبود کسب و کار آنلاین خود باید حتما داشته باشید؛ به منظور بدست آوردن ترافیک بیشتر، فروش بیشتر و همچنین افراد بیشتری که با شما در ارتباط قرار بگیرند. هدف و همچنین پیش‌نیاز این حرفه داشتن اعتماد به نفس و اطلاعات کامل در زمینه کاری خود میباشد. به اینصورت که اگر اعتماد به نفس کافی ندارید باید هدف خود را بدست آوردن اعتماد به نفس قرار دهید و با ساخت ویدیو‌های متوالی بر این موضوع غلبه کنید.

درنظر داشته باشید که با ساخت ویدیو و انتشار آن شما زمان خود را چند برابر استفاده خواهید کرد، به این صورت که شما در ساعاتی که حتی کار نمیکنید در حال جذب مشتری و کسب درآمد خواهید بود.

برای ساخت ویدیو شما به یکسری ملزمات ساخت ویدیو مانند دوربین، ابزار صدابردای، محیط و … نیاز دارید که بعدا در مورد آنها صحبت خواهد شد. ولی برای شروع شما فقط به یک دوربین نیاز داشته و موضوع مورد بحث ما استراتژی و مراحل ورود در عرصه‌ی ویدیو مارکتینگ میباشد که به ترتیب به شرح زیر میباشند:

۱- معرفی خود

اولین ویدیو باید یک ویدیوی مختصر و مفید توضیح درباره‌ی خود شما و کار شرکت و یا بیزینس خود باشد. افراد در اولین مراجعه میخواهند با شما آشنا شوند و بیشتر درمورد شما و کارتان اطلاعات بدست بیاورند. سعی کنید یک ویدیوی کاملا آسوده با توضیحی کوتاه از خودتان و کارهای شما باشد. این کار را میتوان با یک متن کوتاه نیز انجام داد ولی تاثیری که فیلم در جلب اعتماد افراد میگذارد با متن قابل قیاس نیست.

بعدها درمورد جزئیات این ویدیو بیشتر توضیح خواهیم داد ولی برای شروع باید چند ویدیو ضبط با همین اطلاعات داده شده ضبط کنید تا مشکلاتتان را بشناسید. افرادی که ویدیو مارکتینگ حرفه‌ای کار میکنند چندین ویدیوی درباره‌ی من در فضاهای مجازی از آنها میتوانید مشاهده کنید.

۲- انتشار ویدیو های متعدد در شبکه‌های اجتماعی

شروع کار حرفه‌ای شما در حوزه ویدیو مارکتینگ با گذاشتن ویدیوهای زیاد در شبکه‌های اجتماعی شروع میشود. با انجام این کار نه تنها به تجربه شما افزوده میشود بلکه با نظر مردم نیز آشنا شده و سبک کاری خود را در این زمینه بدست میاورید. سعی کنید به ویدیوهایی که میخواهید منتشر کنید را جوی دوستانه بدهید. به صورت مجانی ایده‌هایی در اختیار بازدید کنندگان خود قرار دهید، ابراز همدردی کرده و خدمات آنلاین دیگر خود را که به صورت ویدیو ارائه دادید را معرفی کنید. از این طریق هم دیگر ویدیوهای خود را به بقیه معرفی کرده هم شهرت اینترنتی خود را افزایش میدهید.

سعی کنید مردم را ترغیب کنید اطلاعات بیشتری از شما بدست بیاورند. سعی کنید تا حد امکان ویدیو انتشار دهید حتی تا یک یا دو ویدیو در روز بسیار آمار خوبی میتواند باشد. هدف اصلی از این ویدیوها آشنا سازی بیشتر افراد با شما میباشد پس حتی‌الامکان ‌رابطه‌ای دوستانه ایجاد کنید و اعتماد بیشتری جلب کنید.

۳- squeeze page

squeeze page یک نوع لندینگ پیج میباشد که مراجعه کننده را وادار به وارد کردن اطلاعات و گرفتن راه‌های ارتباطی از جمله ایمیل و یا شماره تلفن همراه میکند. شما در مرحله سوم کار خود باید مراجعه کننده‌ها را به این صفحات هدایت کرده و برای ارائه دادن یک سری خدمات مجانی از آنها تقاضای پر کردن یک فرم کنید که به بازار یابی و تبلیغات شما نیز کمک میکند. سعی کنید در این مرحله مراجعه کنندگان را به مرحله بعد نیز هدایت کنید.

۴- ویدیوی فروش

یک ویدیوی فروش باید شامل مراحل زیر باشد:

۱- تیتر و موضوع مورد نظر

در ابتدای ویدیو باید موضوع مورد بحث خود را باز کرده و مراجعه کننده را با بحث خود بیشتر پیش برده و آشنا کنید. سعی کنید موضوع را باز کرده و توضیحاتی در این زمینه بدهید که بازدید کننده ترغیب به دنبال کردن بیشتر این موضوع شود.

۲- شناخت یک مشکل

در مرحله قبل شما اعتماد مراجعه کننده را جلب کرده و توانسته اید با ارائه اطلاعات به بازدیدکننده، تجربه و مهارت خود را ثابت کنید. در این مرحله میبایست مشکلی که افراد با آن مواجه میشوند یا خواهند شد را به نمایش درآورده یا با فن بیان مشکل را برای بازدیدکننده ملموس کرد.

۴- راه حل

بعد از فهم مشکل باید به دنبال راه حل بود و از آنجا که شما در این موضوع خود خبره میباشید مسلما راه حلی برای آن در نظر گرفته‌اید. حال باید آن راه حل را به بازدیدکننده ارائه داد و بازدیدکننده را قانع کرد که شما با خدمات و یا محصولات خود میتوانید این مشکل را حل کنید.

۵- call to action

مرحله call to action یک لینک و یا راه ارتباطی‌ سریعی به بازدیدکننده ارائه خواهید داد.مراجعه‌کننده باید بتواند به سریع ترین روش ممکن خود را به مشتری‌های شما اضافه کند. چون اگر بازدیدکننده تا این مرحله آمده نباید وقتی را تلف کنید و او را مستقیما به صفحات ارتباطی خود و یا خرید هدایت کنید

۵- آموزش استفاده از محصول

یک فروشنده خوب تنها تا قبل از خرید محصول با مشتری خود ارتباط ندارد و پس از فروش باید از رضایت مشتری اطمینان حاصل پیدا کند. شما با ساخت ویدیوهای کمک به مشتری نه تنها راضایت مشتری‌های خود را پس از فروش بدست خواهید آورد، بلکه خود این ویدیوها نیز باعث جلب بیشتر مشتری خواهند شد. همچنین در این ویدیوها میتوانید مشتری‌های خود را برای خرید محصولات بعدی خود نیز نگه دارید.

 

پس از آشنایی با مراحل بالا تنها احتیاج به کمی پشتکار دارید تا وارد بازار ویدیو مارکتینگ شوید و سود خود را چندین برابر کنید. و نکته آخر اینکه سعی کنید حتما خود شما و یا یک فرد مشخص در تمامی ویدیو ها نقش اصلی را داشته باشد، تاثیر آنرا خواهید دید.

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

ساخت Spinner در اندروید استودیو ساخت Spinner در اندروید استودیو مقالات موبایل

پدیده تجارت

04 دی 1397

بایدها و نبایدهای طراحی سایت بایدها و نبایدهای طراحی سایت مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

30 خرداد 1396

طراحی سایت پزشکی طراحی سایت پزشکی مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

12 مهر 1396

هاست لینوکس بخریم یا ویندوز؟ هاست لینوکس بخریم یا ویندوز؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

07 آبان 1396

صفحه فرود یا (landing page) چیست ؟ صفحه فرود یا (landing page) چیست ؟ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

22 تیر 1399

آموزش تخصصی برنامه نویسی اندروید آموزش تخصصی برنامه نویسی اندروید مقالات موبایل

پدیده تجارت

11 آبان 1393

مقایسه Php و Asp.net + مزایا و معایب مقایسه Php و Asp.net + مزایا و معایب مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

13 مرداد 1392

توسعه دهنده وب کیست؟مزایا و معایب آن توسعه دهنده وب کیست؟مزایا و معایب آن مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

21 فروردین 1401

ربات تلگرام و کاربردهای آن ربات تلگرام و کاربردهای آن مقالات

پدیده تجارت

20 مهر 1396

برای آموزش اندروید کدام شرکت را انتخاب می کنید ؟ برای آموزش اندروید کدام شرکت را انتخاب می کنید ؟ مقالات موبایل

پدیده تجارت

27 مهر 1396

5 نکته در مورد بازی سازی اندروید 5 نکته در مورد بازی سازی اندروید مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

02 اردیبهشت 1397

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها