یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

API چیست و چه مزایایی دارد؟

انتشار 15 اردیبهشت 1399
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

واژه API امروزه بسیار شنیده می‌شود. گاهی می‌شنویم که مثلا API اینستاگرام محدود شد یا مثلا گوگل API نقشه خود را گسترش داد. اما به راستی API چیست و چه مزایایی دارد؟ این کلمه اختصاری به شما کمک میکند که بهترین قیمت های پرواز را با یکدیگر مقایسه کنید ، به شما امکان می دهد یک نقشه را در وب سایت فروشگاه خود وارد کنید و پرداخت های کارت اعتباری خود را یکپارچه پردازش کنید. در این مقاله ، ما یک بررسی سطح بالا از API ها و نحوه ارتباط آنها را ارائه می دهیم

API چیست؟

API مخفف ( application program interfac) به معنای رابط برنامه نویسی نرم افزار است که یک مفهوم در فناوری نرم افزار است .در اصل API به چگونگی تعامل چندین برنامه با یکدیگر و به دست آوردن داده از یکدیگر اشاره دارد و با توافق ورودی و خروجی کار می کنند و رابط‌هایی نرم‌افزاری هستند که ارتباط بین نرم‌افزارهای مختلف را پیاده‌سازی می‌کنند.  به عبارتیAPI  همان UI است با این تفاوت که به جای انسان، یک سیستم کامپیوتری قرار است با آن تعامل داشته باشد. در واقع، از آنجا که می‌توان واژهٔ Interface را به «فصل مشترک» در فارسی ترجمه کرد، می‌توان گفت که API فصل مشترکی مابین دو نرم‌افزار یا اپلیکیشن است.

برنامه(Application): این ها می توانند برنامه هایی باشند که در تلفن هوشمند خود یا یک برنامه نرم افزاری که استفاده می کنید را تشکیل دهند.

برنامه نویسی(program): برنامه نویسان برای نوشتن نرم افزار از API ها استفاده می کنند.

رابط(interfac): نحوه تعامل با برنامه.

نحوه کار API ها چگونه است؟          

یک API در واقع مجموعه ای از قوانینی است که چگونگی صحبت دو ماشین با یکدیگر را دیکته می کند. برخی از نمونه های تعامل مبتنی بر API شامل یک برنامه ابری است که با یک سرور ارتباط برقرار می کند ، سرورهایی که یکدیگر را پینگ می کنند یا برنامه هایی که با یک سیستم عامل تعامل دارند. هر زمان که از برنامه ای در تلفن یا رایانه خود استفاده می کنید یا به توییتر یا فیس بوک وارد می شوید ، در حال تعامل با چندین API مختلف در پشت صحنه هستید. تقریباً کلیه مشاغلی که از هر نوع فناوری مدرن استفاده می کنند ، از API ها در یک سطح برای بازیابی اطلاعات یا تعامل با بانک اطلاعاتی برای استفاده مشتریان استفاده می کنند.

پروتکل ارتباطی تعریف شده API همان چیزی است که به توسعه دهندگان امکان می دهد برنامه ها را به سرعت بسازند ، وصل و ادغام کنند.اکثر API های وب بین برنامه و سرور وب قرار دارند. کاربر یک تماس API را آغاز می کند که به برنامه می گوید کاری انجام دهد ، سپس برنامه از API استفاده می کند تا از وب سرور بخواهد کاری انجام دهد. API واسطه بین برنامه و سرور وب است و تماس API درخواست است. و هر بار که از نرم افزار برای ارتباط با دیگر نرم افزارها یا سرورهای وب آنلاین استفاده می کنید ، از API ها برای درخواست اطلاعات مورد نیاز خود استفاده می کنید.

API چه مزایایی دارد؟

اتوماسیون: با API ها ، کامپیوترها به جای اینکه افراد بتوانند کار را مدیریت کنن داز طریق API ها ، آژانس ها می توانند جریان کار را به روز کنند تا سریعتر و بارورتر شوند.

کاربرد: از آنجا که API ها می توانند به مؤلفه های برنامه دسترسی پیدا کنند ، ارائه خدمات و اطلاعات انعطاف پذیر تر است.

دامنه بیشتر: با یک API می توان یک لایه برنامه ایجاد کرد که می تواند برای توزیع اطلاعات و خدمات به مخاطبان جدید که برای ایجاد تجربیات کاربر سفارشی شخصی سازی می شود ، استفاده شود.

داده های جدید موجود: API به همه اطلاعات تولید شده در سطح دولت اجازه می دهد تا در اختیار همه شهروندان قرار گیرد ، نه فقط تعداد معدودی را انتخاب کنید.

کارآیی: هنگامی که دسترسی به یک API فراهم شود ، محتوای تولید شده می تواند به صورت خودکار منتشر شود و برای هر کانال در دسترس است. این امکان را به شما می دهد تا با سهولت بیشتری به اشتراک گذاشته و توزیع شود.

ادغام: API ها اجازه می دهند محتوا از هر سایت یا برنامه ای راحت تر جاسازی شود. این تضمین بیشتر تحویل اطلاعات سیال و تجربه کاربر یکپارچه را تضمین می کند.

شخصی سازی: از طریق API ، هر کاربر یا شرکتی می تواند محتوا و خدماتی را که بیشترین استفاده را دارند ، سفارشی سازی کند.

سازگاری: به مرور زمان نیاز به تغییر دارید و API ها به پیش بینی تغییرات کمک می کنند. هنگام کار با این فناوری ، انتقال داده بهتر پشتیبانی می شود و اطلاعات دقیق تر بررسی می شود. به طور خلاصه ، API ها خدمات ارائه شده را منعطف تر می كنند.

عزیزانی که پس از مطالعه کامل این مقاله علاقه مند به یادگیری کد های مربوط به APIو rest api  و سرور هستند میتوانند مارا در مقاله های بعدی همراهی کنند و یا در کلاس های دوره آموزش طراحی سایت در اصفهان به صورت حضوری شرکت کنند.

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

معرفی ابزار آنالیز سئو یک سایت معرفی ابزار آنالیز سئو یک سایت مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

23 اسفند 1400

تولید محتوا در اصفهان تولید محتوا در اصفهان مقالات سئو

پدیده تجارت

28 مرداد 1396

Toggle Button چیست و چگونه پیاده سازی می شود؟ Toggle Button چیست و چگونه پیاده سازی می شود؟ مقالات موبایل

پدیده تجارت

21 خرداد 1397

ابزارهای دیجیتال مارکتینگ ابزارهای دیجیتال مارکتینگ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

04 آذر 1398

صفحه فرود یا (landing page) چیست ؟ صفحه فرود یا (landing page) چیست ؟ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

22 تیر 1399

چگونه در اندروید استودیو ListView سفارشی بسازیم؟ چگونه در اندروید استودیو ListView سفارشی بسازیم؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

15 اردیبهشت 1397

مهارت های برنامه نویس فرانت اند و بک اند مهارت های برنامه نویس فرانت اند و بک اند مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

23 آذر 1398

صفر تا صد شروع کسب و کار آنلاین صفر تا صد شروع کسب و کار آنلاین مقالات برندینگ

پدیده تجارت

04 آبان 1398

روال سفارش یک وبسایت به چه صورتی خواهد بود؟ روال سفارش یک وبسایت به چه صورتی خواهد بود؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

21 مهر 1397

ساخت بازی اندروید ؛چگونه یک بازی موبایلی بسازیم؟ ساخت بازی اندروید ؛چگونه یک بازی موبایلی بسازیم؟ مقالات موبایل

پدیده تجارت

02 شهریور 1398

تفاوت اپلیکیشن های هایبرید و نیتیو چیست؟ تفاوت اپلیکیشن های هایبرید و نیتیو چیست؟ مقالات موبایل

پدیده تجارت

29 تیر 1399

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها