یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

نکات موثر در طراحی اپلیکیشن اندروید

انتشار 04 اردیبهشت 1397
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

نکات موثر در طراحی اپلیکیشن اندروید

 

همانطور که می دانید اپلیکیشن های اندروید امروزه از محبوبیت بالا و رو به پیشرفتی برخوردار هستند و بسیاری از عزیزان علاقه مندان قصد طراحی و تولید اپلیکیشن اندروید را دارند; امروز در این مقاله سعی داریم نکات موثر در طراحی اپلیکیشن اندروید را باهم نکته بینانه و جزء به جزء بررسی کنیم.

یک اپلیکیشن اندروید برای طراحی و پیاده سازی، مسیر طولانی و پر فراز و نشیبی را در بر دارد. هنگامی که شما تصمیم به طراحی یک اپلیکشن اندروید دارید، باید ابتدا چند اصول اساسی را سر لوحه کارتان قرار داده و همچنین برخی از نکات مهم در این حیطه را نیز به دقت رعایت کنید. در زیر به شرح این نکات اساسی باهم خواهیم پرداخت.

 

1.خلاقیت در ایده و توانایی عملی کردن آن:

قبل از انجام هرکاری ابتدا به یک ایده برای عملی کردن آن نیاز است. طراحی اپلیکیشن اندروید نیز از این قائده مستثنی نخواهد بود. به عنوان گام اول شما در این مسیر پر فراز و نشیب، شما باید ابتدا به یک ایده خلاقانه فکر کنید و حتی مهم تر از آن، بتوانید ایده ی خودتان را از حالت تئوری به حالت عملی و کاربردی ارتقاء بخشید.

اگر شما با یک ایده ی منحصر به فرد و خلاقانه پا در این زمینه بگذارید، یک قدم بلند به سمت هدف خود نزدیک شدید. به عبارتی حتی شاید مهم ترین کار برای تولید یک اپلیکیشن اندروید نیز ایده ی خلاقانه باشد، چرا که بدون یک ایده ی منحصر به فرد هرچه قدر هم که پروسه طراحی اپلیکیشن اندروید شما موفقیت آمیز باشد، باز هم در زمینه ایده به سد بزرگی خواهید خورد.

 

2.وجود تعامل میان اپلیکیشن و کاربر:

وقتی شما قصد پیاده سازی یک اپلیکیشن اندروید را دارید، باید به این نکته توجه کنید که اولا باید بیشترین ربط را به موضوعی که شما در سر دارید داشته باشد و حداقل افزونگی در آن دیده نشود. یعنی کاربر با اپلیکیشن شما بتواند احساس راحتی و خرسندی کند.

در وهله ی دوم، برای اینکه اپلیکشن اندروید شما بتواند بصورت کاربردی و مهم جلوه کند، شما باید آن را به طور کاملا پویا و تعاملی پیاده سازی کنید. یعنی در مواردی کاربر بتواند اطلاعاتی را به اپلیکیشن شما اضافه کند و در ازای آن اطلاعاتی که برایش مفید است را کسب کند. مثلا در نظر بگیرید اپلیکیشن شما در مورد ثبت نام یک دانشگاه باشد. فرض کنید که کاربر می خواهد برای ثبت نام دروس خود اقدام کند. در اینجاست که شما باید از خصوصیت تعاملی در برنامه خود استفاده کرده و کاربر بتواند به آسانی در اپلیکیشن شما ثبت نام کند.

اپلیکیشن اندروید

 

3.جذابیت طراحی رابط کاربری:

وجود رابط کاربری جذاب و گیرا، تاثیر بسزایی در جذب کاربر به سمت و سوق اپلیکیشن شما خواهد داشت.

در نظر داشته باشید که شما باید بگونه ای رابط کاربری خود را انتخاب و روی اپلیکیشن خود پیاده سازی کنید که به موضوع مرتبط باشد و در عین حال زیبا، جذاب و کاربر پسند نیز باشد.

مثلا فرض کنید برای یک اپلیکیشن دانشگاه، نیاز به رابط کاربری تا حدی اداری، منسجم و شامل رنگ های معمولا خنثی نمایید.(منظور از رنگ های خنثی رنگ هایی هستند که معمولا از ترکیب دو یا چند رنگ بوجود می آیند و اغلب برای محیط کارهای اداری مورد استفاده قرار می گیرند.) در این اپلیکیشن شما قطعا موفق خواهید شد و پیشرفت خواهید کرد چراکه رابط کاربری شما در عین جذاب بودن، مرتبط به موضوع اپلیکیشن نیز می باشد.

 

4.حجم مناسب مطالب:

این ویژگی مانند 3 ویژگی قبلی الزامی نیست ولی رعایت کردن آن، کاربر را به سمت خود جذب میکند پس در نظر گرفتن این نکته نیز تاثیر زیادی بر روی موفقیت اپلیکیشن شما خواهد داشت.

از طرفی دیگر هرچه اپلیکیشن شما حجیم تر و سنگین تر باشد، از سرعت آن کاسته شده و کاربر احساس نارضایتی در خود میبیند.علاوه بر این حجم کمتر اپلیکیشن باعث سوق دادن کاربر برای دانلود و استفاده ی بیشتر از آن می شود. همچنین تجربه نشان داده که برنامه هایی که حجم کمتری دارند بر روی گوشی های هوشمند و نزد کاربران دوام بیشتری خواهند داشت.

اپلیکیشن اندروید

 

5.طراحی لوگوی جذاب و مناسب:

یکی از اهداف اصلی و اساسی یک اپلیکیشن اندروید، بدون شک برند سازی است. شما می توانید با داشتن اپلیکیشنی قدرتمند و کاربردی به راحتی و در کمترین زمان ممکن به این هدف برسید. البته گفتنی است که رسیدن به سطح مطلوب برای اپلیکیشن و برندسازی کار یک شب نیست! اما زمانی که بعد از سعی و تلاش های شما اپلیکیشنی کاربردی به بازار کار و نزد کاربران ارائه دادید، قطعا می توانید برای اپلیکیشن خود برند سازی کنید.

تبدیل شدن به یک برند موفق و زبانزد مزیت های بی شماری را برای شما به ارمغان خواهد آورد که یکی از آن ها، افزایش اعتبار و فروش برای شما خواهد بود. از طرفی دیگر، با وجود یک برند موفق شما در زمینه رقابت جویانه ی رقیبان خود نیز سربلند بیرون خواهید آمد.

 

شرکت پدیده تجارت با کوله باری از تجربه و دانش و همچنین با یک دهه سابقه کار در زمینه انواع شاخه های تجارت الکترونیک، با آغوش باز و با افتخار از پذیرش هنرجویان علاقه مند به مبحث طراحی اپلیکیشن های اندروید و همچنین سفارش اپلیکیشن های شما، استقبال خواهد کرد.

 

*آینده از آن کسب و کارهای آنلاین است *

تولید شده در بخش تولید محتوا پدیده تجارت

 

 

 

 

 

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

بهترین قالب های وردپرس 2021 بهترین قالب های وردپرس 2021 مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

16 فروردین 1401

چرا باید به آموزش اندروید استودیو فکر کنیم؟ چرا باید به آموزش اندروید استودیو فکر کنیم؟ مقالات موبایل

پدیده تجارت

06 مرداد 1398

php چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟ php چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

06 خرداد 1397

چگونگی تاثیر شبکه های اجتماعی بر سئو سایت چگونگی تاثیر شبکه های اجتماعی بر سئو سایت مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

فلت دیزاین چیست؟ فلت دیزاین چیست؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

15 فروردین 1401

مزایای یادگیری برنامه نویسی اندروید مزایای یادگیری برنامه نویسی اندروید مقالات موبایل

پدیده تجارت

17 مرداد 1396

نکات کاربردی برای یادگیری انواع برنامه نویسی نکات کاربردی برای یادگیری انواع برنامه نویسی مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

19 تیر 1398

تفاوت اپلیکیشن طراحی شده با قالب آماده و قالب اختصاصی تفاوت اپلیکیشن طراحی شده با قالب آماده و قالب اختصاصی مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

10 دی 1396

ویِژگی های یک شرکت طراحی سایت خوب چیست؟ ویِژگی های یک شرکت طراحی سایت خوب چیست؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

26 تیر 1394

پرسونای خریدار چیست؟ پرسونای خریدار چیست؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

16 فروردین 1401

دیجیتال مارکتر کیست ؟ دیجیتال مارکتر کیست ؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

16 فروردین 1401

نکاتی برای محبوب شدن در شبکه های اجتماعی نکاتی برای محبوب شدن در شبکه های اجتماعی مقالات برندینگ

پدیده تجارت

17 مرداد 1396

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها