یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

URL چیست؟

انتشار 08 اردیبهشت 1399
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

مردم از کلمات اختصاری زیادی در اینترنت استفاده می کنند واگر در حال گشت و گذار در وب هستید ، بدون شک اصطلاح URL را شنیده اید و این سوال که URL چیست؟ و اجزای تشکیل دهنده آن چیست ؟ در ذهنتان نقش بسته است ،به همین سبب گروه تولید محتوای پدیده این مقاله را به پاسخ سوال URL چیست؟و اجزای تشکیل دهنده آن چیست ؟ اختصاص داده است پس با ما همراه شوید.

URL چیست؟

URL مخفف منبع یاب ( Uniform Resource Locator) است و به عنوان آدرس جهانی اسناد و منابع دیگر در شبکه جهانی وب تعریف می شود طبق تعریف ، URL یک متن فرمت شده است که به موقعیت منبع در یک شبکه رایانه ای (معمولاً وب) اشاره دارد. به طور معمول ، این منابع صفحات وب هستند ، اما می توانند اسناد متنی ، گرافیکی ، برنامه ها یا هر چیز دیگری باشند که به صورت دیجیتالی قابل ذخیره باشند.علاوه بر “آدرس” منبع ، یک URL کامل نیز متضمن روشی (یا پروتکل) است که با استفاده از آن منابع بازیابی می شوند.یک URL اصلی شامل سه قسمت یا زیرلایه است که با تعیین کاراکترها از هم جدا می شوند. این موارد شامل پروتکل ، نام میزبان یا آدرس و محل منبع می باشد. یک مثال ساده از یک رشته URL به شکل زیر می باشد: https://www.example.com/index.html. یا به عنوان مثال برای بازدید از وب سایت ما به آدرس URL https://padideit.com/ بروید

اجزای تشکیل دهنده URL چیست ؟

هر URL از قسمت های مختلفی تشکیل شده است ، و نحوه ساخت شما اثرات متنوعی در امنیت سایت شما و بهینه سازی موتور جستجو (SEO) خواهد داشت. با توجه به این ، ما به سه بخش مهم یک URL برای کاربران عادی خواهیم پرداخت.

1.پروتکل

URL زیر را در نظر بگیرید:

How to Automatically Find and Fix Broken Links in WordPress

ساده ترین قسمت این آدرس برای چشم پوشی ، قسمت اول است. احتمالاً شما در ابتدای هر URL https:// و https: // را عادت کرده اید که فکر دیگری به آن نمی کنید. با این حال ، این عنصر – “پروتکل” URL – از آنچه فکر می کنید مهمتر است.این پروتکل برای ارسال و بازیابی اطلاعات ، به مرورگر شما می گوید چگونه با سرور وب سایت ارتباط برقرار کند. به عبارت دیگر ، این همان چیزی است که یک URL می تواند در وهله اول کار کند. به طور سنتی ، اکثر سایتها از پروتکل انتقال Hypertext (HTTP) استفاده کرده اند ، و شما هنوز هم این نسخه را در سراسر وب مشاهده خواهید کرد.

2.نام دامنه

بیایید برای لحظه ای به URL کامل برگردیم:

قسمت بعدی قابل شناسایی ترین عنصر یک آدرس وب است – “نام دامنه”. در این حالت ، این موضوع padideit.com (وب سایت ما!) است. نام دامنه یک شناسه برای یک سایت خاص است ، که اگر هیچ چیز دیگری به انتهای آن اضافه نشود ، شما را مستقیماً به صفحه اصلی هدایت می کند.البته یک نام دامنه در واقع از دو بخش کوچکتر تشکیل شده است. نام وب سایت مورد نظر ، سپس دامنه سطح بالا (TLD) است. اصطلاح دوم به انتساب دامنه .com ، .org ، .net (در میان دیگران) اشاره دارد.هنگامی که یک سایت جدید را راه اندازی می کنید ، باید نام دامنه مناسبی را با توجه به خدمات یا هدف سایت خود درنظر بگیرید در عین حال  این باید بی نظیر وقابل جلب توجه باشد وآسان به خاطر سپرد شود.

3.مسیر

اگر فقط می خواستید از صفحه اول  یک وب سایت دیدن کنید ، تمام آنچه شما نیاز دارید پروتکل و نام دامنه است: https://themeisle.com. اما هر صفحه یا پرونده جداگانه در یک وب سایت نیز URL خاص خود را دارد.

How to Automatically Find and Fix Broken Links in WordPress

قسمت بعد از TLD با عنوان “مسیر” شناخته می شود. این امر به این دلیل است که مرورگر را به صفحه خاصی در وب سایت هدایت می کند. در این حالت ، ابتدا به  صفحه وبلاگ ، و سپس به یک پست خاص منتهی می شود. قسمت آخر نیز گاهی اوقات URL “Slug” نامیده می شود.به عنوان یک کاربر وردپرس ، شما واقعاً کنترل زیادی بر روی مسیرهای URL های خود دارید. WordPress شما را قادر می سازد در “پیوندهای ثابت” یا پیوندهای مجزا به هر صفحه و ارسال تغییراتی ایجاد کنید. با رفتن به تنظیمات> Permalinks می توانید این گزینه را در داشبورد خود پیدا کنید:

تنظیمات پیوند در داشبورد وردپرس.

انتخاب هایی که در اینجا انجام می دهید تأثیر می گذارد بر اینکه چگونه محتوای شما “قابل کلیک” برای بازدید کنندگان بالقوه و سئو کلی سایت شما باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر ، ما پیشنهاد می کنیم در دوره های آموزش وردپرس پدیده تجارت شرکت کرده و یا با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.

 

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

درباره php بیشتر بدانیم درباره php بیشتر بدانیم مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

11 خرداد 1398

نکات مهم در طراحی اپلیکیشن IOS که لازم است بدانید! نکات مهم در طراحی اپلیکیشن IOS که لازم است بدانید! مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

05 اردیبهشت 1397

طراحی نرم افزار اندروید برای شرکت ها در اصفهان طراحی نرم افزار اندروید برای شرکت ها در اصفهان مقالات موبایل

پدیده تجارت

30 شهریور 1396

برندینگ دیجیتال چیست و چه مزایایی دارد؟ برندینگ دیجیتال چیست و چه مزایایی دارد؟ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

04 خرداد 1398

چگونه یک پروپزال طراحی سایت مناسب تهیه کنیم؟ چگونه یک پروپزال طراحی سایت مناسب تهیه کنیم؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

12 شهریور 1396

همه چیز درباره سرویس ایمیل یاهو: از تولد تا 2024 همه چیز درباره سرویس ایمیل یاهو: از تولد تا 2024 مقالات شبکه های اجتماعی

پدیده تجارت

07 بهمن 1402

API چیست و چه کاربردهایی دارد؟ API چیست و چه کاربردهایی دارد؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

23 فروردین 1401

مشاور کسب و کار اینترنتی در اصفهان مشاور کسب و کار اینترنتی در اصفهان مقالات برندینگ

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

تفاوت کدک و فرمت فیلم و انواع آن در افترافکت تفاوت کدک و فرمت فیلم و انواع آن در افترافکت مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

24 آبان 1397

معرفی سیستم عامل CentOS معرفی سیستم عامل CentOS مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

25 آذر 1398

آموزش مجازی طراحی سایت اصفهان آموزش مجازی طراحی سایت اصفهان مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

09 فروردین 1399

روانشناسی رنگ در طراحی وب سایت روانشناسی رنگ در طراحی وب سایت مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

15 فروردین 1401

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها